Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Бутильована вода - користь і шкода

Бутильована вода — ЗБАЛАНСОВАНИЙ І КОРИСНИЙ СКЛАД

Здоров'я багато в чому залежить від того, яку воду ми вживаємо. Рідина, що подається по централізованим трубам і надходить зі свердловин дуже забруднена, містить небезпечні домішки, сполуки, хвороботворні мікроорганізми. Суха шкіра, ламкість і випадання волосся, алергічні реакції і багато інших серйозних захворювань — те, з чим може зіткнутися кожен, вживаючи таку H2O в якості пиття. Крім того, запах хлорки буде заважати приготуванню страв, тому навряд чи хтось із домочадців буде задоволений, снідаючи, обідаючи або вечеряючи несмачною трапезою. Дані факти вказують на те, що в кожній родині або організації повинні подбати про доступ до чистої, корисної для організму воді.

Багато хто віддає перевагу бутильованій води, що відповідає вимогам чистоти, відповідно до Держстандарту, яка реалізується в стерильних пластикових або скляних ємностях. Вона не містить ароматизаторів, інших штучних добавок, призначена для пиття і приготування їжі. Налагоджена система, де дотримуються всіх правил зберігання та інші вимоги, дозволяє замовити і купити оптом чи вроздріб питну бутильовану воду за доступною ціною з доставкою додому, в офіс з будь-якого міста України — Київ, Чернігів, Одеса, Херсон, Кривий Ріг, Бориспіль , Миколаїв, Запоріжжя, Кременчук, Дніпро, Вінниця, Кропивницький, Харків, Хмельницький, Бровари.

КРИТЕРІЇ ЯКОСТІ ТА РІЗНОВИДИ бутильованої H2O

Цей різновид рідини має певний склад, який регламентований нормативною документацією. До обов'язкових вимог відносяться збалансований склад, м'якість, корисний рівень РН. Україна — країна, де, як і в усьому світі, бутильована вода буває декількох видів:

  • питна — призначається для пиття і приготування їжі, розфасовується в тару, не містить шкідливих домішок і стороннього запаху;
  • артезіанська — видобувається зі свердловин в екологічно чистій гірській місцевості шляхом буріння;
  • очищена — попередньо фільтрується шляхом дистиляції або деіонізації;
  • мінеральна — також має збалансований склад з наявністю природних мінералів;
  • газована — містить в складі вуглекислий газ;
  • ключова — рідина видобувається шляхом буріння з джерел, при цьому склад залишається незмінним.

Постачальники дбають про високу якість питної H2O. Перш ніж потрапити до споживача, вона проходить поетапну очистку: механічну, іонообмінну, знезалізнення, фінішна обробка, купажування, обробка ультрафіолетом. Очисні способи залежать від виду і виробника. Постачальник дає можливість купити бутильовану рідину різного об'єму: 0,33; 0,5; 10; 19 літрів, від чого варіюється і ціна питної води, її поставка в Чернігові, Дніпропетровську, Одесі, Києві, Харкові та інших міста. Серед нашої продукції можна виділити: Ecosoft Standard FMV3ECOSTD, Leader MF3, Aquafilter EXCITO-B.

Плюси і мінуси ДАНОЇ РІДИНИ

Висока якість, безпека, приємний смак, відсутність сторонніх запахів, економія часу на походи в магазин (розвезення і доставка найчастіше здійснюється компаніями) — плюси бутильованої води. Однак якщо навіть найзбаленсованіший склад помістити в тару, що виділяє токсичні речовини, ні про які корисності мови в подальшому бути не може. Надійні компанії виробляють бутлі з безпечних харчових матеріалів, що в підсумку впливає на ціни рідини. Економія в таких випадках стає недоречною. Але це легко виправити, якщо не виробляти замовлення бутильованої води в Києві, інших містах, а замість цього купити і встановити фільтри для будинку або в офіс, які здатні провести якісну очистку і в результаті отримати кришталево чисту рідину, за складом і смаковими якостями аналогічної рідини в бутлях.

AKVO — Водоочисники КРАЩИХ БРЕНДІВ

Водоочисники — краща пропозиція для якісної очистки H2O. Велика розмаїтість пропозицій компанії AKVO дозволяє купити фільтр для води, який впорається з усіма видами небезпечних забруднень, шкідливих бактерій і сторонніх запахів. Ми пропонуємо проточні фільтри, глечики, зворотний осмос, мембранні і магістральні системи для користування в домашніх умовах, офісах, інших організаціях. Купивши даний водоочищувач, ви забудете про постійні очікуваннях доставки, затримок кур'єрів. При цьому вже в перший місяць клієнти відзначають істотну економію коштів, в порівнянні з замовленнями бутильованої води.

Попередньо можете скористатися послугами нашої хімічної лабораторії, щоб підібрати найбільш підходящий водоочисний варіант. Наші фахівці завжди допоможуть з вибором і проконсультують з усіх питань: встановлення, своєчасної заміни фільтрів, інше.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 11.02.2021 р.
Ви можете замовити