Системи очищення води промислові, Продуктивність фільтру - 21 - 35 М³/Год

Питання, які часто задаються
  • Покупець вважав, що йому потрібно, наприклад, 500 галонів на день (GPD), тому він купив систему RO на 500 галонів на день. Однак необхідно розуміти, що всі комерційні системи ЗО розраховані на 500 GPD, якщо вони працюють 24/7 (не найкраща ідея), при температурі води 25°С і 60 PSI. На кожен градус нижче 25 °С система втрачає близько 2% своєї продуктивності. По факту система RO 500 GPD є системою 250 GPD… якщо вона працює 24 години на добу! Системи очищення води не призначені для цілодобової роботи!
  • Якщо замовник не врахував зростання бізнесу, придбана система буде не здатна впоратися з подальшим розширенням.
  • Купівля була здійснена в компанії, яка не спеціалізується на комерційних системах зворотного осмосу, і, отже, вони не мають відповідної системи для належної попередньої обробки води.
  • У процесі експлуатації до системи фільтрації були додані компоненти різних компаній, які мали суперечливі характеристики. Це призведе до невідповідності обладнання та компонентів.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Ecosoft EDI-25 Промислова система електродеіонізації EDI25
Ціна 0 грн
Артикул:12472
  • Продуктивність 23 – 25 м³/год
  • Знесолення води без реагентів
  • Автоматичний режим роботи
  • Безперервність очищення без зупинки на регенерацію
  • Мінімальний злив води
  • Можливість регулювання якості очищеної води
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Системи очищення води промислові за вигідною ціною?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua у Вас є змога - купити вугільний фільтр для води, а також - фільтри для води глечики за вигідною ціною. Якщо Ви вирішили купити ємність для води ціна то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Системи очищення води промислові за привабливими цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість пластикові ємності для води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете купити ємність для питної води, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтри для басейнів, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку фільтр для води з крану але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Ми завжди раді Вам допомогти з анализ воді лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.