Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Що таке структурована вода?

Ніхто не сперечатиметься, що від якості води, яку ми щодня п'ємо, залежить наше здоров'я. Тому багато хто замислюється над тим, щоб убезпечити здоров'я — своє, своїх близьких, і шукають різні способи забезпечення можливості вживати високоякісну воду.

Сьогодні в інтернеті та в засобах масової інформації все частіше можна зустріти термін "структурована вода", але що це таке? Дане поняття з кожним днем набирає все більшої популярності, проте не всі розуміють, про що йдеться. Одні сліпо все беруть на віру, інші, навпаки, вважають, що це черговий маркетинговий хід.

Ми не заглиблюватимемося в основи хімії, а скажемо простою і зрозумілою мовою — це спеціальна вода, в якій молекули знаходяться в строго впорядкованій структурі. Її особливість у тому, що всі кристали мають правильну форму та гармонійно з'єднані між собою. Таку структуру має тала вода.

Особливості та користь структурованої води

Йоганн Гранд протягом кількох років проводив експерименти з магнітними полями. Він відкрив, що високочастотні коливання, вироблені магнітним генератором, вдається стійко переносити на воду. Доказав, що вода має пам'ять, тобто здатність накопичення, зберігання та передачі інформації іншим системам, наприклад, живим організмам. Дослідник відкрив, що окрім хімічного очищення вода вимагає також покращення фізичної структури. Колись, коли ще не було цивілізації, вода мала гексагональну структуру. Гексагональна фізична структура води впливає на функції транспортування кисню, поживних речовин і мінералів до клітин живих організмів. Розвиток цивілізації та зростання забруднень знищили ту первісну структуру води, спричинивши утворення численних кластерів, тобто згрупованих об'єднань частинок води.

Послідовники нетрадиційної медицини цінують таку воду і називають її живою. І треба сказати, що це небезпідставне твердження. Завдяки тому, що тала вода має гармонійну та природну будову, вона легко засвоюється організмом і приносить йому таку користь:

  • сприяє стабілізації артеріального тиску;
  • впливає на нормалізацію обміну речовин та кислотно-лужного балансу;
  • сприяє виведенню з організму токсинів та інших шкідливих речовин;
  • знижує рівень холестерину у крові;
  • тканини насичуються киснем;
  • покращується стан слизових оболонок та емалі зубів.

Послідовники здорового способу життя вважають, що структурована рідина несе лише позитивні фактори і в жодному разі не може завдати шкоди організму людини. Її можна отримати самостійно в домашніх умовах, для цього потрібно налити воду в ємність і відправити її в морозильну камеру, після замерзання витягти лід і промити під проточною водою, залишити лід для самостійного відтавання. Невеликі шматочки льоду, що залишилися, необхідно викинути.

Таким чином ви отримаєте корисну талу воду. Але погодьтеся, що вона буде корисною тільки в тому випадку, якщо використовувати не просту водопровідну воду, а таку, що пройшла попередню фільтрацію. В інтернет-магазині akvo.com.ua у широкому асортименті представлені різноманітні пристрої, призначені для фільтрації, пом'якшення, знезалізнення водопровідної рідини. Крім цього, у нас можна купити професійні системи зворотного осмосу, проточні фільтри для грубої та тонкої очистки, а також комплектуючі до них.

Де купити професійне обладнання для очищення води?

AKVO (Київ) - це найбільший в Україні інтернет-магазин, де можна купити очисне обладнання для води, виготовлене найкращими вітчизняними та європейськими компаніями, такими як Бар'єр, Наша вода, Ecosoft (Україна), BWT (Австрія-Німеччина), Atlas Filtri (Італія), BRITA, Bluefilters (Німеччина), Organic (Польща-Україна), PWG Pallas (Бельгія), Puricom (Іспанія) та інші.

Якщо ви хочете мати у своєму розпорядженні структуровану воду, але у вас немає часу та бажання, щоб займатися її виготовленням, дотримуючись вищеописаного способу, пропонуємо купити в магазині AKVO структуризатор води. Він показав себе як надійний і простий у роботі прилад, здатний за короткий час вилужувати та структурувати воду. Таке обладнання пройшло випробування та показало відмінні результати роботи.

У нашому каталозі представлені високоякісні системи зворотного осмосу - AQUABEST, Leader Standart RO-6 HD20/Silver Series RO-7/ Antioxidant HD20, Pallas Enjoy Smart Ro-5 та інше аналогічне обладнання, що користується популярністю серед покупців.

Маючи у своєму розпорядженні професійне обладнання, що фільтрує, ви і ваша родина можете в будь-який час насолоджуватися кристально чистою водою і пити її прямо з крана.

Автор: Олександр Трофімов
Дата: 26.05.2021 р.
Бажаєте пити корисну воду? Звертайтеся до наших консультантів:
Ви можете замовити