Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Найпопулярніші аквапарки

Літній відпочинок асоціюється із пляжем, водою, водними атракціонами. З останніх найпопулярніші – аквапарки. Батьківщиною цього атракціону є Америка. Тут вони з'явилися у 50 роках минулого століття і одразу стали затребуваними та прибутковими. Ця тенденція сприяла швидкому облаштуванню курортних зон США, пізніше розважальні комплекси виникли країнах Азії, Європи. Споруди були відкритого та закритого типу, містили різноманітність водних гірок, басейнів, знаходилися найчастіше поблизу водойм. Лише у 90-х роках минулого століття аквапарки почали будуватися у пострадянських країнах.

Сьогодні кількість аквапарків щороку зростає. Найзнаменитіші світові курорти облаштовані даними атракціонами різного масштабу. Вони бувають закритого та відкритого типу. Перші знаходяться у курортних зонах біля морів, найчастіше функціонують лише у літній період. Подібні гідразони можуть бути різних розмірів: великі, що займають величезні території, середні та компактні розташовані на території готелю. Закриття варіанти споруджуються у великих містах та мегаполісах.

Найбільші аквапарки Європи

Де знаходиться найбільший аквапарк у Європі, цікавить багатьох прихильників даного відпочинку. Відповідь однозначна - це Suntago, частина найбільшого популярного курорту в селі Вренча. За день комплекс можуть відвідати близько 15 000 клієнтів. Територія поділена на три зони: для сімейного дозвілля, відпочинку у тропіках та оздоровлення організму. Тут знайдеться розвага для відвідувачів будь-якої вікової категорії, тому все більше туристів поспішають відвідати комплексний курорт.

У ТОП найкращих аквапарків Європи потрапляють:

  • Сіам Парк (Іспанія) – тайський стиль, різноманітність водних атракціонів залишать пам'ять на все життя, окремо клієнти виділяють «Вежу сили» – політ у прозорій трубі з висоти 28 метрів;
  • Aquafan (Італія) – найкращий комплекс для сімейного відпочинку, де маленьких відвідувачів супроводжуватимуть, розважатимуть казкові та мультяшні персонажі, а дорослі матимуть масу феєричних емоцій, катаючись на двохсотметрових спіральних гірках;
  • Aqualandia (Іспанія) – найвищі та найоригінальніші гірки на всьому континенті є «родзинкою» розважального комплексу; не поступаються креативністю та різноманітністю дитячі зони, тому незабутнє проведення часу забезпечене кожному.

Власники всіх аквапарків повинні подбати про відмінний сервіс, до списку якого входить якість води. Від неї залежить найцінніше у житті кожної людини – здоров'я.

Забезпечення належного сервісу аквапарків в Україні

Питання якості води в аквапарках України залишається відкритим. Слід звертати увагу на такі показники Н2О:

  • наявність вірусів та шкідливих бактерій;
  • відсутність рослин та живих організмів;
  • вільний хлор;
  • кислотність;
  • лужність;
  • жорсткість.

Здорово оцінити якість води можна, звернувшись до компанії AKVO. Ми пропонуємо послуги лабораторії, де застосовуючи сучасне обладнання, проводимо комплексний аналіз зразків. Наші висококваліфіковані фахівці за наявності результатів допоможуть підібрати рівень фільтрації, насосні системи для басейнів, на зразок моделі BWT EUROSTAR HF 26 M, де можна знайти багато корисних матеріалів для очищення води та фільтрів для води. Асортимент товарів AKVO дозволяє організувати відмінну якість сервісу в аквапарках та басейнах нашої країни. Вода впливає на самопочуття відвідувачів та здоров'я, відповідно, відгуки та рейтинги курортних зон.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 10.09.2021 р.
Ви можете замовити