Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:
Рубрики
Пошук
Популярні

Рейтинг озонаторів води

Використання озонатора води і його вибір

Всі системи, створені для водопостачання, попередньо готуються за допомогою спеціальних озонаторів води. Метод, при якому вода озонується, найбільш ефективний, так як він екологічно безпечний. Коли вода обробляється озоном, її якість значно підвищується. Озон сильно не окиснюється, це дає йому можливість взаємодіяти з різноманітними речовинами. Завдяки тому, що озон надає знезаражувальну дію, вплив на патогенну мікрофлору сильніше в двадцять разів, ніж у хлору.

Сьогодні вивчити рейтинг озонаторів води можна в будь-який час, потрібно лише мати доступ в інтернет. Серед кращих варіантів вибрати відповідний нескладно, головне знати, що озонування має багато переваг. Процес озонування використовується для того, щоб видаляти з води залізо і марганець, нітрати і сірководень. Коли здійснюється озонування, в оброблюваної рідини не з'являється сторонніх домішок.

Головні плюси використання озонатора

Сучасним ефективним методом очищення води є озонування за допомогою спеціальних приладів. Сучасні озонатори виробляються різноманітних видів, але всі вони мають ряд незаперечних переваг і це:

  • при розкладанні озону, киснем збагачується вода, її смак покращується;
  • коли органічні сполуки окислюються озоном, вторинні продукти не утворюються;
  • PH рідини не змінюється при впливі озону і не видаляються з неї потрібні іони;
  • будь-які мікроорганізми гинуть від озону, а значить не проникають в організм;
  • в порівнянні з різними дезінфекторами, озон за лічені секунди справляється з шкідливими мікроорганізмами;
  • вироблення озону відбувається відразу, не потрібно здійснювати зберігання та транспортування.

Перед тим, як купити даний пристрій, рекомендується подивитися на озонатор води рейтинг, для придбання дійсно якісного приладу.

Щоб зробити воду якісною та смачною, озонування необхідно застосовувати разом з іншими обеззаражувальними приладами для забезпечення необхідного дезінфікуючого післядії. Якщо озонувати воду і хлорувати її одночасно, значно знизиться кількість використовуваних допоміжних реагентів. Велика частина окиснювальних процесів піддається озону, а ось хлор прекрасно справляється з дезінфекцією.

При виборі озонатора слід обов'язково перевіряти сертифікати на гігієнічну безпеку. Крім цього, приділити увагу необхідно технічним характеристикам приладу. Продуктивність озонатора повинна відповідати площі приміщення. Також при покупці приладу вивчається час безперервної роботи, список запобіжних заходів і додаткові функції.

Де за вигідною ціною придбати якісний озонатор?

В інтернет-магазині AKVO можна придбати озонатор за найкращою ціною в Україні. Особливою популярністю користується модель VIQUA Sterilight S8Q-OZ, яка здатна виробляти 220 мг озону на годину. Така система допоможе вирішити проблеми забрудненості. Ми здійснюємо доставку товарів у всі регіони України. У нас якісна продукція від провідних виробників. Завдяки тому, що наші менеджери постійно проходять навчання, вони можуть надати фахову консультацію кожному клієнту.

Оплатити товар можна карткою банку прямо на сайті, готівкою при отриманні замовлення або використовувати безготівковий розрахунок. При оформленні замовлення, всі деталі уточнюються у менеджера магазину. На офіційному сайті надається увазі зручний каталог нашої продукції.

Автор: Сергій Трофімов
Дата: 08.02.2022 р.
Ви можете замовити