Готові рішення з водоочищення (комплекти): Назва та тип завантаження - Іонообмінна Смола, Обсяг завантаження фільтра - 16 - 25 Л

Готове рішення система пом'якшення - для котеджу ДАЧНИК
Ціна 19950 грн
Артикул:10346
  • Для невеликого водоспоживання — до 3 чоловік
  • Гарне рішення для дачі і невеликого приватного будинку
  • Немає необхідності в підключенні до мережі електропостачання
  • Економ рішення
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Готові рішення з водоочищення (комплекти) за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - купити вугільний фільтр для води або проточні водонагрівачі електричні за доступною ціною. Якщо Ви вирішили купити водонагрівач електричний це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Готові рішення з водоочищення (комплекти) відмінної якості.

І хоча вартість ємності для води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви бажаєте купити водонагрівач електричний, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про магнітний фільтр для води, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний фільтри для води проточний але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете здати воду на аналіз на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.