Готові рішення з водоочищення (комплекти): Тип системи - Кабінетного Типу, Від чого очищає - Залізо

Готове рішення система пом'якшення, знезалізнення, видалення органіки - для середнього водоспоживання до 5 людина- з кабінетної установкою
Ціна 26850 грн
Артикул:10493
  • для 4-5 осіб
  • компактне рішення - займає мало місця
  • покупка комплекту - дешевше
  • - * якісні матеріали та обладнання
    Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
    Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

    Як замовити Готові рішення з водоочищення (комплекти) за вигідною ціною?

    У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - купити ємність для питної води або картридж наша вода 3 комплект для очистки від заліза за конкурентною ціною. Якщо Ви хочете купити озонатор води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

    Готові рішення з водоочищення (комплекти) за відмінними цінами.

    Також, мабуть Вам вартість фільтр на воду, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно купити електричний водонагрівач, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про змішувач для кухні, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте самопромивні фільтри звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете хімічний аналіз води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.