Фільтри пом'якшувачі води, Застосування - Для Котельні

Питання, які часто задаються

У пом’якшувачі води водопровідна вода проходить через резервуар для смоли, де іони кальцію та магнію у воді (які викликають відкладення вапна) замінюються на нешкідливі іони натрію. Цей процес називається іонним обміном. Коли смола насичується іонами вапна, її  оновлюють шляхом промивання колони смоли розсолом. Цей процес називається регенерацією.

Для регенерації смоли можна використовувати тільки спеціальні солі для пом'якшувачів. Тільки ці солі гарантують чистий сольовий розчин, оптимальний для процесу регенерації.

Середня сім’я з 4 осіб може заощадити до 650 євро на рік, використовуючи пом’якшувач води. Це відбувається за рахунок зменшення енерговитрат при нагріванні м'якої води, зменшення витрат мийних засобів та зниження ризику поломки побутової техніки та її коштовного ремонту.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
ECOSOFT FU 1054CE TWIN фільтр пом'якшення води FU1054TWIN
Ціна 67583 грн
Артикул:11078
  • Швидкість фільтраціі — 2,0 – 2,5 м³/год
  • Для готелів, ресторанів, пральні, котеленьні
  • Установка безперервної дії з одним керуючим клапаном
  • Збільшена гарантія на фільтр —3 роки
  • Всі комплектуючі зроблені виключно в США
  • Корпус виготовлений зі стійкого до корозії високоміцного композитного пластику
  • Американський клапан
ECOSOFT FU тисячі двісті п'ятьдесят-дві CG Фільтр для пом'якшення води
Ціна 0 грн
Артикул:12484
  • Для 8 осіб
  • Надійність — фільтр виготовлений з якісних компонентів від кращих виробників
  • Обладнання перевірено роками
  • Довгий термін служби фільтруючого матеріалу — до 7 років
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Для котельні фільтри пом'якшувачі води відмінної якості?

В інтернет магазині - akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - ємності для води купити або фільтр комплексного очищення води за доступною вартістю. Якщо Ви вирішили купити пляшку для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Для котельні фільтри пом'якшувачі води відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість водяний фільтр, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно зворотній осмос купити, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вас цікавить ємність для води, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати картріджі для фільтрів води звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Наша компанія також спеціалізується на лабораторія води використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.