З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Обсяг завантаження фільтра - До 15 Л, Застосування - Побутові

Ecosoft BB10 Фільтр від сірководню
Ціна 1999 грн
Артикул:11129
  • Ресурс — 15 000 літрів
  • Чиста і прозора вода для щоденних побутових потреб
  • Захист побутової техніки, сантехніки, труб
  • Вода без запаху хлору і сірководню
ORGANIC KO-8 Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 5900 грн
Артикул:11008
  • Швидкість фільтрації - 15 л/хв.
  • Економний фільтр для видалення сірководню
  • Економічно вигідна експлуатація
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза кращої якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua пропонуємо Вам - фільтри для води купити, а також - фільтр води глечик за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви хочете купить фільтри для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість електричний водонагрівач, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно фільтри очистки води купити, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вас цікавить ємність для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте змінні картриджі у фільтр наша вода звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Наша компанія також спеціалізується на аналіз води очищеної на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.