З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Країна-виробник - Польща, Від чого очищає - Залізо

Organic KO-10-Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 13304 грн
Артикул:11011
  • Швидкість фільтрації — 21 л/хв.
  • Кількість споживачів — до 3 осіб
  • Видаляє сірководень і залізо
  • Економічно вигідна експлуатація — до 5 років
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити фільтри для питної води або фільтри для очищення питної води за приємною ціною. Якщо Ви вирішили купити пляшку для води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість осмос, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купити фільтр води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про змішувач для кухні, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати картридж 4 для фільтра глечика наша вода звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Наша компанія також спеціалізується на аналіз води ціна який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.