З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Розмір системи - Компактний, Від чого очищає - Залізо

ORGANIC KO-8 Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 5900 грн
Артикул:11008
  • Швидкість фільтрації - 15 л/хв.
  • Економний фільтр для видалення сірководню
  • Економічно вигідна експлуатація
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за вигідною вартістю?

В інтернет магазині - akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити фільтр води або змішувач води для кухні за приємною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купить фільтр води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість ємність для води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете купити фільтри для води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам необхідно дізнатися про ємності для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте фільтр глечик зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете аналіз води ціна лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.