З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Тип системи - Колонного Типу, Обсяг завантаження фільтра - До 15 Л

ORGANIC KO-8 Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 5900 грн
Артикул:11008
  • Швидкість фільтрації - 15 л/хв.
  • Економний фільтр для видалення сірководню
  • Економічно вигідна експлуатація
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза кращої якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - фільтруючий картридж наша вода купити киів, а також - фільтр зворотній осмос за приємною ціною. Якщо Ви вирішили купити пляшку для води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість фільтри для очищення води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купити фільтр на воду, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вас цікавить водонагрівачі електричні, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати механічні фільтри для очищення води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете експертиза води лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.