З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Тип системи - Колонного Типу, Продуктивність фільтру - До 1М³/Год

Фільтр знезалізнення і видалення сірководню RX Centaur - 0,8V
Ціна 12900 грн
Артикул:10354
  • Для невеликого застосування 2 – 3 чоловік
  • Обладнання Німеччини
  • Доступний електронний клапан
  • Видалення заліза, сірководню, марганцю, органіки, хлору – в один захід
  • Не вимагає реагентів для промивки (сіль)
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за вигідною ціною?

В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є змога - купити фільтри води, а також - електричний водонагрівач проточний за приємною вартістю. Якщо Ви хочете система зворотного осмосу купити то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість змішувачі для кухні, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Вам потрібно купити фільтр на воду, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вас цікавить фільтр зворотного осмосу, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати осмос вода але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Ми також можемо Вам допомогти з здати воду на аналіз у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.