З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Країна-виробник - Україна Польща, Розмір системи - Надзвичайно Компактний

ORGANIC KO-8 Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 5900 грн
Артикул:11008
  • Швидкість фільтрації - 15 л/хв.
  • Економний фільтр для видалення сірководню
  • Економічно вигідна експлуатація
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за вигідною вартістю?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас є змога - фільтр для води купити, а також - осмос вода за приємною вартістю. Якщо Ви вирішили купити фільтр для проточної води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості.

І хоча вартість фільтр на воду, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте купити вугільний фільтр, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про фільтр води, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати фільтер для води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете лабораторний аналіз води на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.