Iron Clear система очищення води від заліза, марганцю, сірководню (Bio Fusion), Назва та тип завантаження - Активоване Вугілля

Iron Clear FBF 1248 Premium
Ціна 68455 грн
51335 грн
Ви економите 17120 грн
Артикул:10592
  • Продуктивність 1 — 1,7 м3/год
  • Екологічна безпека — відсутність хімічних речовин
  • Немає витрат на експлуатацію — відсутність реагентів для регенерації
  • Унікальний фільтруючий шар Bio Fusion — термін служби до 7 років
  • Сучасний клапан управління розроблений в США спеціально для установок IRON CLEAR
  • Компактні габарити установок IRON CLEAR — все процеси відбуваються в одному корпусі фільтра
- 25%
Акція
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Iron clear система очищення води від заліза, марганцю, сірководню (bio fusion) активоване вугілля за вигідною ціною?

В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є змога - фільтр води купити, а також - фільтр зворотного осмосу за приємною вартістю. Якщо Ви задумали купити фільтри для питної води то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Iron clear система очищення води від заліза, марганцю, сірководню (bio fusion) активоване вугілля за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість електричні водонагрівачі проточні, ціна в украіні насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь пляшки для води купити, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вас цікавить водонагрівачі електричні, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте картриджі до фільтрів і очисникам води наша вода але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Ми завжди раді Вам допомогти з лабораторний аналіз води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.