Фільтри комплексного очищення води: Назва та тип завантаження - Активоване Вугілля, Обсяг завантаження фільтра - 51 - 100 Л

Ecosoft Комплект обладнання Преміум для очищення води в котеджі з 3 санвузлами
Ціна 88979 грн
Артикул:12326
  • Комплексне рішення (технічна і питна вода)
  • Колба, картридж 20 BB і таблетована сіль в подарунок!
  • Очищення від заліза, амонію, органіки і марганцю
  • Пом'якшення води
  • Простота обслуговування
  • Вигідно
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Фільтри комплексного очищення води відмінної якості?

В інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купити фільтр глечик для води або осмосу за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви задумали купити електричний проточний водонагрівач то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Фільтри комплексного очищення води за відмінними цінами.

І хоча вартість фільтр глечик для води, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно купити фільтр глечик для води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про магнітний фільтр для води, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний фільтр очистки питної води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Ми також можемо Вам допомогти з мікробіологічний аналіз води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.