Фільтри комплексного очищення води: Обсяг завантаження фільтра - 26 - 40 Л, Гарантія - 5 Років

ПОДАРУНОК! Фільтр зворотного осмосу Ecosoft AquaCalcium. Економія 8199 грн. ECOSOFT FK1235CABCEMIXC компактний фільтр комплексного очищення
Ціна 61999 грн
Артикул:10776
  • Для 4–5 осіб
  • Швидкість фільтрації — 1,8 м3/год
  • Збільшена гарантія на фільтр — 3 роки
  • Всі комплектуючі зроблені в США
  • Відстеження витрати солі
  • Корпус виготовлений зі стійкого до корозії високоміцного композитного пластику
  • Клапан з україномовним меню і підсвічуванням
ТОП продажів
Подарунок
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Фільтри комплексного очищення води за вигідною вартістю?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купити фільтри для питної води, а також - проточний фільтр за доступною ціною. Якщо Ви хочете купить фільтри для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Фільтри комплексного очищення води за відмінними цінами.

І хоча вартість електричний водонагрівач, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви хочете купити озонатор води, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вас цікавить система зворотного осмосу, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте проточні фільтри звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Наша компанія також спеціалізується на аналіз питної води на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.