Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Назва та тип завантаження - Ecolite, Обсяг завантаження фільтра - 16 - 25 Л

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Ecosoft RF 1035 CAB CI Компактний корпус фільтра знезалізнення і пом'якшення води
Ціна 32000 грн
Артикул:11971
  • Без фільтруючого матеріалу
  • Компактність
  • Об'єм завантаження 25 л (на вибір-до комплекту не входить)
  • Продуктивність 1,3 м³/год з Ecomix і 1,5 м³/год з Ecolite
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - фільтр води купить, а також - фільтри для води на кран за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви хочете купити вугільний фільтр для води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість фільтри для басейнів, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Вам потрібно купить ємність для води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про зворотній осмос, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти магістральні фільтри для води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Ми також можемо Вам допомогти з анализ води на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.