Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Від чого очищає - Амоній, Гарантія - 18 Міс.

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic K-1035 Eco (25 л) Установка комплексної очистки води
Ціна 27750 грн
Артикул:11134
  • Продуктивність — 0,9–1,1 м³/год
  • Інноваційне фільтруюче завантаження Multisorb
  • Керуюча електроніка від Clack (США)
  • Видаляє залізо, марганець, амоній і органіку
  • Пом'якшення води
ТОП продажів
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - купити картридж до фільтру raifil або фільтри для механічної очистки води за нижчою від ринкової вартості.Якщо Ви замислюєтеся про купить ємність для води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість водонагрівачі електричні проточні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно купити фільтри води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про пластикові ємності для води, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний вартість фільтру для води для ресторану але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Ми завжди раді Вам допомогти з лабораторія води у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.