Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Продуктивність фільтру - 3 - 5 М³/Год, Від чого очищає - Хлор І Хлорорганіка

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Вугільна колона RUNXIN TMF-71-3V
Ціна 15708 грн
Артикул:10086
  • Підходить для сім'ї з 4-7 чоловік
  • Високопродуктивне обладнання
  • Практично не вимагає обслуговування
  • Дуже доступне рішення з фінансової сторони
  • Класичне очищення за допомогою активованого вугілля
  • Неперевершене очищення від хлору і органіки
  • Знижує вміст солей і заліза у воді
  • Добре підходить для квартири і приватного будинку
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони кращої якості?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас є можливість - пляшки для води купити, а також - осмосний фільтр за акційною ціною. Якщо Ви бажаєте купити фільтри води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість фільтри для басейнів, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь водяні фільтри купити, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про змішувач для кухні, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте фільтри для питної води не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Наша компанія також має послугу з анализ води використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.