Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Гарантія - 4 Роки, Застосування - Побутові

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic K1035Cab Premium система інтелектуальної комплексної очистки води - кабінет
Ціна 36930 грн
Артикул:10607
  • Для 3–4 чоловік, продуктивність 1,3–1,5м³/год
  • Інтелектуальна система управління
  • Російськомовне меню і кольоровий дисплей
  • Збільшена гарантія 48 місяців
  • Заощаджує сіль
  • Збільшений ресурс і термін роботи фільтра
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною ціною?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити насос для басейну, а також - фільтр для води проточний за приємною ціною. Якщо Ви вирішили купити ємність для питної води то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за привабливими цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість ємності для води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Вам потрібно фільтр води купить, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про водонагрівач проточний електричний, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний електричний водонагрівач проточний не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Наша компанія також спеціалізується на аналіз води київ ціна у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.