Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Назва та тип завантаження - Crystal Right (Цеоліт), Гарантія - 2 Роки

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Комплексний фільтр RX-63C3-3V Crystal Right (6-в-1)
Ціна 38900 грн
Артикул:10285
  • Для великої родини 6–9 чоловік
  • Фільтр 6 в 1 видалить солі жорсткості (кальцій, магній), залізо, марганець, сірководень і аміак, амоній
  • Немає аналогів на ринку водоподготовки 6-в-1
  • Найбільший ресурс фільтруючого матеріалу 10–15 років
  • Управління по витраті води
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони кращої якості?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - купити фільтри води, а також - проточний фільтр для води за доступною вартістю.Якщо Ви замислюєтеся про купити фільтр води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтри для басейнів, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви бажаєте водяні фільтри купити, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про електричні водонагрівачі проточні, ціна в украіні Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку проточний фільтр звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Ми завжди раді Вам допомогти з анализ воді використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.