Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Продуктивність фільтру - 5 - 7 М³/Год, Назва та тип завантаження - Ecomix

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
ECOSOFT FK2162CE125 фільтр комплексного очищення для пом'якшення та видалення заліза
Ціна 125567 грн
Артикул:10786
  • Для готелів, великих будинків, котелень
  • Швидкість фільтраціі — 5,6-6,7 м3/год
  • Збільшена гарантія на фільтр — 3 роки
  • Всі комплектуючі зроблені виключно в США
  • Корпус виготовлений зі стійкого до корозії високоміцного композитного пластику
  • Клапан з україномовним меню і підсвічуванням
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є змога - купити картридж до фільтру raifil або електричні проточні водонагрівачі за конкурентною ціною. Якщо Ви вирішили ємності для води купити то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість водонагрівачі електричні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте ємність для води купити, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про вугільний фільтр для води, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте фильтр зворотного осмосу звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете лабораторія води який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.