Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Продуктивність фільтру - До 1 М³/Ч, Від чого очищає - Амоній

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Подарунок! Aquafilter FH20B1 магістральний фільтр. Єкономія 1950 грн ECOSOFT STANDARD FK 0835CAB DVST компактний фільтр знезалізнення і пом'якшення води
Ціна 32156 грн
Артикул:10928
  • Продуктивність: 0,7–1,0 м³/год, для 3-х осіб
  • Компактні габарити і високоякісні стійкі до корозії матеріали
  • Новий дисковий клапан Clack DV — в 3 рази надійніше
  • Гарантія та сервісна підтримка від виробника 12 місяців
  • Електронна складова виготовлена в США
  • Доступний і надійний
Подарунок
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви маєте можливість - фільтри очистки води купити або картріджі для фільтрів води за конкурентною ціною. Якщо Ви вирішили купить фільтр для води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтр води, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Вам потрібно фільтр води купить, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам необхідно дізнатися про водонагрівач проточний електричний, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати електричний проточний водонагрівач але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Ми також можемо Вам допомогти з здати воду на аналіз який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.