Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Країна-виробник - Польща, Гарантія - 4 Роки

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic K1035Cab Premium система інтелектуальної комплексної очистки води - кабінет
Ціна 36930 грн
Артикул:10607
  • Для 3–4 чоловік, продуктивність 1,3–1,5м³/год
  • Інтелектуальна система управління
  • Російськомовне меню і кольоровий дисплей
  • Збільшена гарантія 48 місяців
  • Заощаджує сіль
  • Збільшений ресурс і термін роботи фільтра
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони кращої якості?

В інтернет магазині - akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити електричний водонагрівач, а також - промислові системи очищення води за доступною ціною. Якщо Ви хочете купить фільтр води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

І хоча вартість фільтри для очищення води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь купити фільтр води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вас цікавить зворотній осмос, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати електричний водонагрівач проточний але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Ми завжди раді Вам допомогти з лабораторія води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.