Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Продуктивність фільтру - 3 - 5 М³/Год, Від чого очищає - Важкі Метали

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic K-16 Classic Фільтр комплексного очищення
Ціна 70300 грн
Артикул:11097
  • Продуктивність — до 4,0 м³/год
  • Інноваційна фільтруюча засипка Multisorb
  • Економія електроенергії, солі і води на регенерацію
  • Система оповіщення про необхідність сервісу
  • Безшумна робота і інтеграція в систему «розумний будинок»
  • Гарантія на систему 5 років
Відеоогляд
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua у Вас є змога - ємності для води купити або фільтр від накипу води за доступною вартістю. Якщо Ви задумали купити вугільний фільтр дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість осмос, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте купить водонагрівач електричний, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про вугільний фільтр для води, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте водонагрівачі електричні проточні не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете аналіз води київ ціна використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.