Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Країна-виробник - Німеччина, Обсяг завантаження фільтра - 16-25 Л

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Вугільна колона RX56 0,7м³
Ціна 8900 грн
Артикул:10297
  • Підходить для сім'ї з 2-3-х чоловік
  • Немає необхідності подключати в мережу електропостачання
  • Дуже доступне рішення з фінансової сторони
  • Класичне очищення за допомогою активованого вугілля
  • Неперевершене очищення від хлору і органіки
  • Знижує вміст солей і заліза у воді
  • Добре підходить для квартири і приватного будинку і дачі
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони кращої якості?

В інтернет магазині - akvo.com.ua пропонуємо Вам - купити картридж до фільтру raifil або фільтр проточної води за приємною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купити фільтр глечик для води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за привабливими цінами.

І хоча вартість водяний фільтр, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Вам потрібно купить водонагрівач електричний, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про фільтр на воду, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати водні фільтри не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Ми також можемо Вам допомогти з хімічний аналіз питної води лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.