Ультрафіолетові фільтри для води: Діаметр підключення - ¼ Дюйма, Країна-виробник - Польща

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Ультрафіолетовий знезаражувачі Organic Osmo
Ціна 3330 грн
Артикул:11056
  • Знезараження води без хлору та інших реагентів
  • Ефективно видаляє бактерії, віруси, цисти і суперечки
  • Не утворює токсичних продуктів реакції
  • Компактний корпус — Slim 10
Organic OSMO Змінний випромінювач
Ціна 700 грн
Артикул:12230
  • Повне знезараження
  • Для системи Organic OSMO 
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Ультрафіолетові фільтри для води за найкращою ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - водяні фільтри купити або фільтр на кран за приємною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про фільтри очистки води купити дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Ультрафіолетові фільтри для води відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтри для басейнів, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно пластикові ємності для води купить киеве, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про ємності для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте кран для фільтра але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Наша компанія також має послугу з аналіз води ціна використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.