Мембрани до фільтрів, Розмір - 11 Дюймів (280 Мм)

Питання, які часто задаються

Будь-яка зворотноосмотична мембрана має свій термін служби, вказаний виробником. Однак на реальний термін її служби впливає якість вихідної води та її передочистки. Що може сигналізувати про те, що пора замінити мембрану?

  1. Значне збільшення часу заповнення накопичувального бака.
  2. Постійний злив води у дренаж.
  3. Поява накипу на чайнику, плівки на гарячих напоях. Це вже сигнал SOS!

Перевірити працездатність мембрани зворотного осмосу можна таким чином*:

  • закрити кран на баку;
  • відкрити кран на мийці;
  • відкрити кран подачі із водопровідної труби.

*За умови тиску у водопровідній трубі не нижче 2,8 атмосфер.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Мембрани до фільтрів розміром 11 дюймів (280 мм) відмінної якості?

В інтернет магазині - akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - пластикові ємності для води купить киеве, а також - фільтр кувшин за приємною ціною. Якщо Ви задумали купити фільтри для питної води то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Мембрани до фільтрів розміром 11 дюймів (280 мм) за привабливими цінами.

І хоча вартість водонагрівач проточний електричний, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь купити фільтр на воду, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про водяний фільтр, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний фільтр для води магістральний звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете аналіз питної води який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.