Картриджі до фільтрів глечиків : Тип фільтрації - З Засипанням Kdf (Септик)

Картридж до глека K991
Ціна 80 грн
Артикул:10046
  • картридж комплексний зі збільшеним ресурсом і проти хлору
  • антибактеріальні присадки
  • верхня частина картриджа забезпечена зручною висувною ручкою
  • великий ресурс картриджа-500л!
  • - * довжина шляху води в фільтрує середовищі завдяки технології InVorTex® збільшується в 1,5 рази в порівнянні з прямоточною схемою, а це на 60% краще очищення в порівнянні зі звичайними картриджами
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Картриджі до фільтрів глечиків за найкращою ціною?

В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є можливість - купити насос для басейну або очисні фільтри води за доступною вартістю. Якщо Ви задумали купити фільтра для очистки питної води від нітратів це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Картриджі до фільтрів глечиків за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість водонагрівачі електричні, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви бажаєте купити фільтр, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам необхідно дізнатися про пластикові ємності для води, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати самопромивні фільтри звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Наша компанія також спеціалізується на лабораторний аналіз води який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.