Картриджі до фільтрів глечиків, Тип фільтрації - З Засипанням Kdf (Септик)

Картридж до глека K991
Ціна 80 грн
Артикул:10046
  • картридж комплексний зі збільшеним ресурсом і проти хлору
  • антибактеріальні присадки
  • верхня частина картриджа забезпечена зручною висувною ручкою
  • великий ресурс картриджа-500л!
  • - * довжина шляху води в фільтрує середовищі завдяки технології InVorTex® збільшується в 1,5 рази в порівнянні з прямоточною схемою, а це на 60% краще очищення в порівнянні зі звичайними картриджами
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Картриджі до фільтрів глечиків відмінної якості?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити пляшку для води, а також - фільтри для питної води за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви вирішили купити вугільний фільтр для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Картриджі до фільтрів глечиків за привабливими цінами.

І хоча вартість змішувач для кухні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете купити озонатор води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтр для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку фільтри для води зворотного осмосу звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете мікробіологічний аналіз води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.