Картриджі Новая Вода (Россия) : Тип фільтрації - Знезалізнюють

Набір картриджів K684 для Expert
Ціна 899 грн
Артикул:10033
  • збільшена ефективність
  • затримує розчинене залізо
  • швидкознімне кріплення
  • - * спеціальна технологія доактіваціі активованого вугілля з допомогою фосфорних кислот гарантує відсутність зворотного викиду в питну воду адсорбованих раніше забруднювачів
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Картриджі Новая Вода (Россия) за вигідною вартістю?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - купить фільтр для води, а також - кран на воду для фільтра за приємною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купити фільтра для очистки питної води від нітратів це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Картриджі Новая Вода (Россия) відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість зворотній осмос, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви хочете купити фільтри для питної води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про водонагрівачі електричні проточні, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати фільтр води глечик але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете здати воду на аналіз використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.