Картриджі Новая Вода (Россия): Для води - Холодної, Тип фільтрації - З Засипанням Kdf (Септик)

Набір картриджів K688 для Expert, з мембраною ультрафільтрації
Ціна 1100 грн
Артикул:10041
  • збільшена ефективність
  • прибирає накип
  • швидкознімне кріплення
  • спеціальна технологія доактіваціі активованого вугілля з допомогою фосфорних кислот гарантує відсутність зворотного викиду в питну воду адсорбованих раніше забруднювачів
  • - * в комплекті мембрана ультрафільтрації
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Картриджі Новая Вода (Россия) за найкращою ціною?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити ємність для води ціна або системи зворотного осмосу за акційною ціною. Якщо Ви задумали купити ємність для води то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Картриджі Новая Вода (Россия) за відмінними цінами.

І хоча вартість фільтри для очищення води, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте купити озонатор води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам необхідно дізнатися про фільтр глечик для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти фільтр для води під кран звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Наша компанія також спеціалізується на здати воду на аналіз у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.