Фільтри для води проточний: Ступені очистки - 3, Гарантія - 5 Років

Питання, які часто задаються

Проточний фільтр очищує воду від тих забруднень, на які розраховані встановлені в ньому фільтруючі елементи. Такі фільтри здатні ефективно очистити воду від механічних домішок, активного хлору, неприємного запаху та присмаку. Зазвичай проточний фільтр встановлюється для доочищення водопровідної питної води. Фільтрування таким фільтром здійснюється без скидання брудної води в каналізацію і без зміни мінерального та сольового складу води.

Явна перевага проточних фільтрів перед системами зворотного осмосу – це ціна і компактні розміри. Однак слід пам'ятати, що проточний фільтр є сенс встановлювати лише тоді, коли ви абсолютно впевнені, що вода, що надходить на фільтр, не містить небезпечних мікроорганізмів та хімічних сполук.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати вам.
Проточний фільтр Organic Smart Trio Expert
Ціна 3540 грн
3186 грн
Ви економите 354 грн
Артикул:11038
  • 3 ступені очищення води
  • Для жорсткої води з підвищеним вмістом заліза і органіки
  • Збільшений ресурс картриджів — до 3500 літрів
  • Гарантія на систему 5 років
ТОП продажів
- 10%
Акція
Проточний фільтр Organic Smart Trio Leader
Ціна 2960 грн
Артикул:11040
  • 3 ступені очищення води
  • Для жорсткої води з підвищеним вмістом заліза і органіки
  • Ресурс картриджів — до 2000 літрів
  • Гарантія на систему 5 років
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Фільтри для води проточний відмінної якості?

В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є змога - купити фільтр для проточної води, а також - магістральні фільтри за доступною ціною. Якщо Ви задумали купити фільтр кувшин для води то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Фільтри для води проточний відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість вугільний фільтр для води, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь купити пляшку для води, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вас цікавить магнітний фільтр для води, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти насоси до басейнів але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Ми також можемо Вам допомогти з здати воду на аналіз у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.