Магістральні фільтри з картриджами: Різьба-підключення - 1/2 Дюйм, Застосування - Побутові

Фільтр механічної очистки СВОД 10" для холодної води
Ціна 308 грн
Артикул:10729
  • Міцна колба (система зупинки води)
  • Тришарова структура фільтра (змінний градієнт фільтрації) дозволяє знизити перепад тиску і збільшити термін служби картриджа
  • Універсальний розмір (10 дюймів)
  • Підходить як для водопровідної води так і для свердловин і колодязів
  • Проста установка фільтра і заміна картриджа
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Магістральні фільтри з картриджами за найкращою ціною?

В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є змога - змішувачі для кухні купити, а також - картриджі до фільтрів і очисникам води наша вода за доступною ціною. Якщо Ви задумали купить ємність для води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Магістральні фільтри з картриджами відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість змішувач води для кухні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви хочете купить ємність для води, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вас цікавить фільтр зворотного осмосу, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте пластикові ємності для води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Наша компанія також має послугу з аналіз питної води на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.