Готові рішення з водоочищення (комплекти): Назва та тип завантаження - Активоване Вугілля, Обсяг завантаження фільтра - 51 - 100 Л

Ecosoft Комплект обладнання Преміум для очищення води в котеджі з 3 санвузлами
Ціна 88979 грн
Артикул:12326
  • Комплексне рішення (технічна і питна вода)
  • Колба, картридж 20 BB і таблетована сіль в подарунок!
  • Очищення від заліза, амонію, органіки і марганцю
  • Пом'якшення води
  • Простота обслуговування
  • Вигідно
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Готові рішення з водоочищення (комплекти) за вигідною вартістю?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - фільтри для води купити або система захисту від протікання води за доступною ціною. Якщо Ви бажаєте купити фільтра для очистки питної води від нітратів це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Готові рішення з водоочищення (комплекти) за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтр зворотного осмосу, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь купити фільтр кувшин для води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Ви бажаєте дізнатися про змішувачі для кухні, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку фільтруючий картридж наша вода але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете аналіз води очищеної використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.