Фільтри пом'якшувачі води, Продуктивність фільтру - 6 - 10 М³/Год

Питання, які часто задаються

У пом’якшувачі води водопровідна вода проходить через резервуар для смоли, де іони кальцію та магнію у воді (які викликають відкладення вапна) замінюються на нешкідливі іони натрію. Цей процес називається іонним обміном. Коли смола насичується іонами вапна, її  оновлюють шляхом промивання колони смоли розсолом. Цей процес називається регенерацією.

Для регенерації смоли можна використовувати тільки спеціальні солі для пом'якшувачів. Тільки ці солі гарантують чистий сольовий розчин, оптимальний для процесу регенерації.

Середня сім’я з 4 осіб може заощадити до 650 євро на рік, використовуючи пом’якшувач води. Це відбувається за рахунок зменшення енерговитрат при нагріванні м'якої води, зменшення витрат мийних засобів та зниження ризику поломки побутової техніки та її коштовного ремонту.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Delta ONTARIO 400 Промислова система пом'якшення води
Ціна 199330 грн
Артикул:12288
  • Без електроживлення
  • Велика продуктивність
  • Економія води і солі
  • Варіабельність конфігурації
  • Готовий до підключення
  • Можливість віддаленого розміщення сольового бака
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Фільтри пом'якшувачі води за вигідною вартістю?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua Ви завжди можете - фільтр для води купити, а також - фільтр вугільний за приємною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купити фільтр на воду то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Фільтри пом'якшувачі води відмінної якості.

І хоча вартість фільтр глечик для води, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви хочете купити кувшин фільтр для води, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про фільтр води, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати фільтри механічної очистки води зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Наша компанія також має послугу з лабораторія води у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.