З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Продуктивність фільтру - 1 - 2 М³/Год, Від чого очищає - Хлор І Хлорорганіка

Фільтр знезалізнення і видалення сірководню RX Centaur - 1,4V
Ціна 18900 грн
Артикул:10356
  • Для невеликого застосування 3 – 5 чоловік
  • Обладнання Німеччини
  • Доступний електронний клапан
  • Видалення заліза, сірководню, марганцю, органіки, хлору — в один захід
  • Не вимагає реагентів для промивки (сіль)
  • Краще співвідношення ціна/якість/продуктивність
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за найкращою ціною?

В інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купити фільтр глечик для води або ємність для води за конкурентною ціною. Якщо Ви бажаєте картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість змішувач для кухні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви бажаєте зворотній осмос купити, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про водонагрівач проточний електричний, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку фільтр для води з краном але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете аналіз якості води який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.