З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Розмір системи - Великий, Від чого очищає - Хлор І Хлорорганіка

Фільтр знезалізнення і видалення сірководню RX Centaur - 1,4V
Ціна 18900 грн
Артикул:10356
  • Для невеликого застосування 3 – 5 чоловік
  • Обладнання Німеччини
  • Доступний електронний клапан
  • Видалення заліза, сірководню, марганцю, органіки, хлору — в один захід
  • Не вимагає реагентів для промивки (сіль)
  • Краще співвідношення ціна/якість/продуктивність
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - купити водонагрівач електричний або проточні фільтри для води за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви задумали купить фільтр для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість фільтри на воду, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно пластикові ємності для води купить киеве, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вас цікавить пластикові ємності для води, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку магістральний фільтр звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Наша компанія також має послугу з анализ воді який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.