З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Розмір системи - Компактний, Від чого очищає - Хлор І Хлорорганіка

ORGANIC KO-8 Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 5900 грн
Артикул:11008
  • Швидкість фільтрації - 15 л/хв.
  • Економний фільтр для видалення сірководню
  • Економічно вигідна експлуатація
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за вигідною вартістю?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди можете - змішувачі для кухні купити, а також - осмосу за конкурентною ціною. Якщо Ви вирішили фільтруючий картридж наша вода купити киів то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за привабливими цінами.

І хоча вартість фільтр води, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Вам потрібно купити фільтр глечик для води, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про осмос, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте кран на фільтр зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете аналіз питної води лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.