З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Продуктивність фільтру - До 1 М³/Год, Обсяг завантаження фільтра - 41 - 50 Л

Ecosoft FPC 1252CT Фільтр від сірководню FPC1252CT
Ціна 41194 грн
Артикул:11127
  • Продуктивність — 0,8 м³/год
  • Прозора вода без присмаку і запаху «тухлих яєць»
  • Регенерація без реагентів — потоком води
  • Ресурс — 1 – 2 роки без заміни
  • Повна автоматизація роботи фільтра
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас є можливість - купити фільтри для питної води або магістральний фільтр за приємною вартістю. Якщо Ви задумали купити озонатор води то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість зворотній осмос, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купити фільтра для води, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про фільтри для басейнів, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте фільтри для води зворотного осмосу зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете хімічний аналіз питної води на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.