З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Від чого очищає - Пестициди, Обсяг завантаження фільтра - До 15 Л

Ecosoft BB10 Фільтр від сірководню
Ціна 1999 грн
Артикул:11129
  • Ресурс — 15 000 літрів
  • Чиста і прозора вода для щоденних побутових потреб
  • Захист побутової техніки, сантехніки, труб
  • Вода без запаху хлору і сірководню
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі, а також - пластмасові ємності для води за приємною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купити ємність для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за привабливими цінами.

І хоча вартість змішувачі для кухні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь ємності для води купити, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про фільтр зворотного осмосу, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте ємність для води звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Наша компанія також спеціалізується на аналіз води очищеної який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.