З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Країна-виробник - Україна Польща, Гарантія - 1 Рік

ORGANIC KO-8 Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 5900 грн
Артикул:11008
  • Швидкість фільтрації - 15 л/хв.
  • Економний фільтр для видалення сірководню
  • Економічно вигідна експлуатація
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза кращої якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - пляшка для води купити або вугільний фільтр для води за акційною ціною. Якщо Ви бажаєте фільтр для води купити то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості.

І хоча вартість змішувачі для кухні, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви бажаєте купити фільтр на воду, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам необхідно дізнатися про електричні водонагрівачі проточні, ціна в украіні Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку картридж для фільтрів глечиків для очистки води битовий але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Наша компанія також має послугу з лабораторний аналіз води використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.