З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Країна-виробник - Україна Польща, Від чого очищає - Органіка

ORGANIC KO-8 Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 5900 грн
Артикул:11008
  • Швидкість фільтрації - 15 л/хв.
  • Економний фільтр для видалення сірководню
  • Економічно вигідна експлуатація
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за вигідною вартістю?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua Ви завжди можете - купить водонагрівач електричний або кран на воду для фільтра за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви хочете купить філтер для води то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість вугільний фільтр для води, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте система зворотного осмосу купити, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про фільтр для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте накопичувальні баки для води звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Наша компанія також спеціалізується на лабораторія аналізу води у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.