З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Країна-виробник - Україна, Обсяг завантаження фільтра - 26 - 40 Л

Ecosoft FPC 1054CT Фільтр для видалення сірководню FPC1054CT
Ціна 28800 грн
Артикул:11122
  • Продуктивність — 0,6 м³/год
  • Прозора вода без присмаку і запаху «тухлих яєць»
  • Регенерація без реагентів — потоком води
  • Ресурс — 1 – 2 роки без заміни
  • Повна автоматизація роботи фільтра
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за найкращою ціною?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купить фільтр води або фільтри до води за акційною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купить фільтр води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за відмінними цінами.

І хоча вартість вугільний фільтр для води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви хочете купити вугільний фільтр, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вас цікавить магнітний фільтр для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти картриджі для магістральних фільтрів зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Наша компанія також має послугу з хімічний аналіз питної води у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.