З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Від чого очищає - Хлор І Хлорорганика, Гарантія - 1 Рік

Фільтр для видалення сірководню Ecosoft BB20
Ціна 2750 грн
Артикул:11013
  • Ресурс — 30 000 літрів
  • Чиста і прозора вода для щоденних побутових потреб
  • Захист побутової техніки, сантехніки, труб
  • Вода без запаху хлору і сірководню
Organic KO-10-Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 13304 грн
Артикул:11011
  • Швидкість фільтрації — 21 л/хв.
  • Кількість споживачів — до 3 осіб
  • Видаляє сірководень і залізо
  • Економічно вигідна експлуатація — до 5 років
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за найкращою ціною?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити пляшку для води, а також - ємність для питної води за доступною ціною. Якщо Ви задумали купити електричний проточний водонагрівач це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за відмінними цінами.

І хоча вартість фільтр глечик для води, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте купити фільтр для води, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про ємність для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте очисні фільтри для води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Наша компанія також спеціалізується на мікробіологічний аналіз води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.