З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Тип системи - Колонного Типу, Від чого очищає - Хлор І Хлорорганика

Organic KO-10-Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 13304 грн
Артикул:11011
  • Швидкість фільтрації — 21 л/хв.
  • Кількість споживачів — до 3 осіб
  • Видаляє сірководень і залізо
  • Економічно вигідна експлуатація — до 5 років
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купить фільтри для води, а також - фільтри механічної очистки води за вигідною ціною. Якщо Ви задумали купить водонагрівач електричний то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість ємності для води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Вам потрібно купити фільтр очистки води, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про змішувач води для кухні, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти фільтр на кран але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Ми завжди раді Вам допомогти з аналіз води київ ціна який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.