З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Розмір системи - Великий, Продуктивність фільтру - До 1М³/Год

Фільтр знезалізнення і видалення сірководню RX Centaur - 0,8V
Ціна 12900 грн
Артикул:10354
  • Для невеликого застосування 2 – 3 чоловік
  • Обладнання Німеччини
  • Доступний електронний клапан
  • Видалення заліза, сірководню, марганцю, органіки, хлору – в один захід
  • Не вимагає реагентів для промивки (сіль)
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити вугільний фільтр або кран змішувач для кухні за акційною ціною. Якщо Ви вирішили купити фільтри для питної води то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за привабливими цінами.

І хоча вартість водяний фільтр, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте купити електричний проточний водонагрівач, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вас цікавить водонагрівачі електричні, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте осмос вода але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Ми завжди раді Вам допомогти з анализ воді лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.