З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Розмір системи - Надзвичайно Компактний, Тип системи - Колонного Типу

ORGANIC KO-8 Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 5900 грн
Артикул:11008
  • Швидкість фільтрації - 15 л/хв.
  • Економний фільтр для видалення сірководню
  • Економічно вигідна експлуатація
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за вигідною вартістю?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua пропонуємо Вам - купити озонатор води або фільтр зворотного осмосу за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви задумали водонагрівачі електричні купити то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості.

І хоча вартість фільтр для води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтр для води, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте фільтр на кран але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Наша компанія також має послугу з експертиза води лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.