З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Розмір системи - Надзвичайно Компактний, Від чого очищає - Важкі Метали

ORGANIC KO-8 Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 5900 грн
Артикул:11008
  • Швидкість фільтрації - 15 л/хв.
  • Економний фільтр для видалення сірководню
  • Економічно вигідна експлуатація
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua Ви завжди можете - купити вугільний фільтр для води або електричний проточний водонагрівач за доступною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купити електричний проточний водонагрівач дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість ємності для води, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно фільтруючий картридж наша вода купити киів, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вас цікавить фільтри на воду, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти кувшин фільтр для води зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Ми завжди раді Вам допомогти з аналіз води київ ціна на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.